Uncategorized

Inspirasjonsvegg – vil du hjelpe meg?

Selv om jeg har bodd på st. hanshaugen ganske lenge nå (føles som jeg flyttet inn i går for å være ærlig, men det er flere måneder siden nå!), jobber jeg fortsatt med å få hybelen til å se ut slik jeg vil at den skal se ut. Blant annet inspirert av Kjersti har jeg begynt å fylle veggene mine med ord. Jeg liker å ha fine, triste, glade, inspirerende ord som jeg kan lese på både gode og dårlige dager. Ord hjelper alltid.

Har du lyst til å hjelpe meg med å fylle veggene mine med ord? Jeg ønsker meg håndskrevne ord eller utklipp eller tegninger eller hva som helst som kan inspirere eller bare være fint. Jeg kommer alltid hjem til en tom postkasse, så det hadde vært ganske fint hvis jeg av og til kunne komme hjem til konvolutter med ord i. Hvis noen gidder å gjøre dette, så sender jeg gjerne noen ord tilbake til deg også, hvis du legger ved adressen din når du sender. Min adresse finner du i hvert fall under;

Julie Sandsnes
Hans Ross’ gate 3, H0323
0172 Oslo


Eller du kan legge igjen noen fine ord i kommentarfeltet.

Reklamer

5 tanker om “Inspirasjonsvegg – vil du hjelpe meg?”

 1. For et utrolig koselig prosjekt! Jeg skal finne noen fine ord jeg kan sende til deg i nærmeste fremtid. 🙂

 2. Her er et kinsiske ordtak:
  Du kan ikke hindre sorgens fugl i å fly over ditt hode, men du kan hindre at den bygger rede i ditt hår.
  Håper at du liker det ordtaket.
  Hilsen
  Hawar

 3. No one falls in love by choice,
  it is by chance.
  No one stays in love by chance,
  it is by work.
  And no one falls out of love by chance,
  It is by choice.
  Hilsen
  Hawar

 4. Et varmt smil er vennlighetens verdensspråk.
  William arthur ward

  Lykke til på eksamen. I 10.mai skal jeg fremføre prosjektet.
  Hawar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s