Uncategorized

Lykke er å bruke penger du egentlig ikke har på ting du egentlig ikke trenger

Klarer ikke å gå inn i en bokhandel uten å komme ut igjen med minst tre nye bøker, men det gjør ingenting for jeg blir i så godt humør av det. Føles ekstra fint å kjøpe norske bøker! Filmene fikk jeg i posten og gleder meg veldig til å se dem, den ene handler om hvaler (!!!) og den andre har Daniel Radcliffe i hovedrollen!

Er det noen som har lyst til å bli brevvennen min? Jeg har så lyst til å skrive brev til noen og vente på brev tilbake. Tror det kan være spennende å bli kjent med noen gjennom brev. Send meg en mail hvis du er interessert? Julie_Phelps@hotmail.com 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s