reise

Osl♥ve

Jeg bruker dagene mine til å gå turer og til å lese pensum og hører på norsk musikk som Kråkesølv og John Olav Nilsen & gjengen. De gode dagene er fantastiske og de dårlige er levelige. Jeg har det på en måte bra selv når jeg har det dårlig. Oslo har begynt å kle seg i høstdrakt og jeg synes at det er så utrolig vakkert. Jeg kan gå rundt i mange mange timer og bare nyte, bare se, puste og leve.

Reklamer

5 tanker om “Osl♥ve”

  1. Jeg går som regel langs Akerselva, i retning mot Sagene, Maridalen og Bjølsen, det er veldig mange fine områder der og det er ikke minst veldig variert! Ellers anbefaler jeg veldig å gå tur på St. Hanshaugen og rundt Sognsvann! 🙂 Jeg er veldig dårlig på stedsnavn og sånt da, så jeg vet sjelden hva det heter der jeg går, jeg går bare på måfå og det er egentlig ganske fint det også, spesielt i Oslo 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s