boksnakk, denne måneden, filmsnakk

Lest og sett i mai:

Lest:

 • Morgon og kveld av Jon Fosse
 • Et rikt liv av Mirjam Kristensen
 • Armand V. av Dag Solstad
 • Fuglane av Tarjei Vesaas

Denne måneden har jeg kun lest bøker fra pensum, men heldigvis bøker jeg likte veldig godt. Jeg har egentlig ingen favoritt blant de fire, for de traff meg på en spesiell måte alle sammen. Anbefaler alle veldig, spesielt hvis man liker bøker som man tenker på lenge etter at man har lagt dem fra seg.

Sett:

 • Criminal Minds, sesong 2-7
 • Shadow Dancer
 • Tiny Furniture 
 • Love and Honor
 • Thale
 • 13 going on 30
 • Crossroads
 • Wrath
 • A few best men
 • Over kanten

I mai har jeg stort sett bare sett på Criminal Minds. Når jeg først blir hekta på noe, så ser jeg gjerne alt med en gang, har null tålmodighet og skjønner ikke hvordan noen klarer å se bare se én episode av noe om gangen. Jeg så noen filmer denne måneden også, men ingen jeg likte så veldig godt (bortsett fra 13 going on 30 som er en av mine absolutt favoritter og jeg har sett den ca 43535 ganger). Kan kanskje anbefale Tiny Furniture og A few best men, de er ikke de beste filmene jeg har sett, men de er uten tvil underholdende! Jeg er veldig misfornøyd med at jeg ikke har vært på kino en eneste gang denne måneden, det må jeg helt klart ta igjen i juni.

  Reklamer

  4 tanker om “Lest og sett i mai:”

  1. Tror jeg må prøve meg på Fuglane snart en dag.

   Jeg forstår meg heller ikke på de som kan se en og en episode av noe. Jeg blir gal av å vente. Like å se alt på en gang.

  2. Hehe, neida, det er nok ikke de aller mest kjente bøkene hvis man ikke er over gjennomsnittlig interessert i norsk litteratur. Det er heller ikke de mest kjente bøkene av de forfatterne, så det er nok ikke så rart at du ikke har hørt om dem 😉
   Åh, jeg har veldig lyst til å lese Inferno! Må bare lese en del andre bøker først… 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google+-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s