hverdag

Endelig

Det føles nesten uvirkelig at semesteret som virket uendelig, endelig er over. Jeg kom meg greit gjennom eksamen og er nå hundre prosent innstilt på sommer og frihet. Det er deilig å for eksempel kunne sove halve dagen uten å få dårlig samvittighet eller å kunne vandre rundt i Oslos gater uten mål og mening. I dag har jeg gått i flere timer i området rundt Akershus festning, gått, tenkt, tatt bilder, stoppet, skrevet, tenkt mer, stått en halvtime under et tre fordi det begynte å regne, tenkt, lest. Jeg tror aldri jeg har trengt sommerferie mer enn nå.

Reklamer

1 tanke om “Endelig”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s