reise

King’s Cross Station – Platform 9 3/4


 

På lørdag tok vi turen til King’s Cross for å ta bilder ved Platform 9 3/4. Vi hadde allerede vært der en gang på fredag, men da hadde vi ikke hatt så god tid og køen for å ta bilder var lang, noe den forsåvidt også var på lørdag, men da hadde vi bedre tid. Verken Tiril eller jeg er spesielt glad i å bli tatt bilde av foran en haug fremmede, men noen bilder ble det jo og det er veldig gøy å ha vært der!Etter noen timer på plattformen og i området rundt King’s Cross, tok vi bussen tilbake mot Lancaster Gate og de harde hotellsengene, trøtte og veldig fornøyde.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s