hverdag, Uncategorized

And I was running far away, would I run off the world someday?

Så var jeg plutselig her. I Bø. Et sted jeg ikke kjenner i det hele tatt. Et sted der jeg ikke kjenner noen. Så sent som i går kveld føltes det uvirkelig at jeg skulle flytte hit, men nå er jeg her, i et lite rom som jeg skal gjøre til mitt eget i det året jeg skal være her. Veggene dekorerer jeg med ting som får meg til å føle meg trygg. Hyllene fylles med bøker jeg skal lese. Jeg tror og håper at jeg skal finne roen her. Ro til å skrive. Ro til å tenke. Ro til å være.

Reklamer

2 tanker om “And I was running far away, would I run off the world someday?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s