jeg vet ikke jeg bare tenker

♪ Oh, all of these minutes passing, sick of feeling used, if you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised ♪

Jeg hører på BADLANDS hele dagen og sover nesten ikke om natta. På skolen lærer jeg mer enn jeg egentlig er klar over, kommer hjem hver dag med hodet fullt av tusen nye tanker. Tiden går fort og sakte og jeg har det fint og bra og vanskelig og skummelt samtidig. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg blir bedre eller dårlige til å skrive av å være her. Jeg vet bare at jeg vil mer enn jeg får til, men at viljen i hvert fall hjelper til med å pushe fremover. Om ikke så lenge begynner jeg kanskje å føle at jeg er en del av noe på ordentlig.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s