boksnakk, hverdag

Bøker og flyttekaos i Bø

Om bare én uke flytter jeg fra Bø. Skoleåret har gått usannsynlig fort og slutten kom så plutselig at jeg ikke helt har skjønt at det er over enda. Nå gjenstår bare muntlig eksamen og bokfestivalen Bøker i Bø med slippfest for studentantologien Tekster 16. Det betyr altså at jeg har én uke på å pakke sammen alt det som har samlet seg opp i hybelen i løpet av året. Da jeg flyttet inn hadde jeg én pappeske med bøker, nå har jeg fylt opp to og har fortsatt nok bøker til å fylle minst en eske til. I et forsøk på å holde orden har jeg sortert bøkene etter: skal lese, skal lese i sommer, klassikere og bøker jeg har lest. Organisert kaos, tror jeg det heter. Bøker er heldigvis lett å pakke. Det er verre med alle de tingene som ligger rundt omkring overalt. Jeg skjønner ikke hvor alt kommer fra?

Bøkene jeg helst vil lese NÅ.

Reklamer

3 tanker om “Bøker og flyttekaos i Bø”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s