boksnakk, hverdag

Sommeren uten menn

Jeg har lenge tenkt at jeg gjerne vil fokusere enda mer på kvinnelige forfattere i lesingen min og etter at jeg leste dette innlegget på bloggen til Siri, bestemte jeg meg. I sommer skal jeg kun lese bøker skrevet av kvinnelige forfattere. Jeg har allerede startet ganske passende med Siri Hustvedts Sommeren uten menn og kost meg gjennom Hanne Ørstaviks Kjærlighet. Nå skal jeg fortsette med Patti Smiths Just Kids. Jeg tror det blir en god sommer.
Reklamer

2 tanker om “Sommeren uten menn”

  1. Liker prosjektet! Har lest «Sommeren uten menn» selv, men foreløpig er den den romanen til Siri Hustvedt jeg har likt minst. «Kjærlighet» har jeg i bokhylla, gleder meg til å lese den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s