hverdag, jeg vet ikke jeg bare tenker

“Nothing is so painful to the human mind as a great and sudden change.”

– Mary Shelley, Frankenstein

Siden jeg kom hjem fra Bø har alt blitt grønt. Halve mai har forsvunnet på et blunk. Det er helt uvirkelig at det har gått to uker siden jeg forlot Bø med flyttelass og minner. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til at jeg aldri skal inn i det lille klasserommet igjen. At jeg ikke skal sitte i det rommet sammen med klassen og snakke om tekstene vi har skrevet. At jeg skal tilbake til universitetet der fokuset mitt så ofte blir altfor flytende. Året på forfatterstudiet gikk så altfor fort, jeg fikk ikke gjort alt jeg hadde tenkt, jeg fikk ikke helt vært den jeg ville være, og nå er det plutselig over. Nå sitter jeg hjemme hos foreldrene mine og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.

P1120232

P1120219

Vi går turer. Lange turer i skogen på stier tråkket opp av tusenvis av mennesker før oss. Det er fint å se hvordan alt vokser, hvordan alt gradvis blir grønnere, hvordan naturen ikke bryr seg om at vi er der, men bare fortsetter å utvikle seg, fortsetter å finne nye måter å vokse på. I fare for å dra denne metaforen litt for langt: Jeg vil være mer som naturen. Jeg vil vokse uten å bry meg så mye om alt rundt meg. Hvis det er en ting oppholdet i Bø har lært meg, så er det å se muligheter i alt.

IMG_7250

IMG_7261

“I am never alone wherever I am. The air itself supplies me with a century of love. When I breathe in, I am breathing in the laughter, tears, victories, passions, thoughts, memories, existence, joys, moments, and the hues of the sunlight on many tones of skin; I am breathing in the same air that was exhaled by many before me. The air that bore them life. And so how can I ever say that I am alone?” ― C. JoyBell C.

Reklamer

1 tanke om ““Nothing is so painful to the human mind as a great and sudden change.””

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s