hverdag

Gipsfri og arbeidsledig

 

P1120196

Etter 16 dager med gips, kunne legen i dag friskmelde høyrehånda mi. Det viste seg at jeg heldigvis ikke hadde brukket noe likevel. Det føles litt som om jeg har fått friheten tilbake. Endelig kan jeg skrive igjen. Endelig kan jeg sove uten å hele tiden våkne av at jeg ligger vondt. Endelig kan jeg gå tur med hundene alene. Endelig kan jeg bære ting! Det at gipsen er borte betyr også at jeg ikke lenger har noen unnskyldning til å sitte stille og ikke gjøre noe annet enn å lese bøker og blader. Jeg er pent nødt til å for eksempel begynne å skrive jobbsøknader. Fra høsten av er jeg nemlig fullstendig avhengig av en jobb for å kunne bo på studenthybelen jeg har blitt tildelt.

Hvis noen tilfeldigvis har lyst til å ansette en innadvendt, men arbeidsvillig og blid 25-åring med fem års arbeidserfaring, skrivekløe og en stor litteraturinteresse, er det bare å ta kontakt. Jeg er åpen for det aller meste, men håper at jeg skal kunne kombinere jobb med interessen for bøker. Drømmen akkurat nå er å få jobbe i bokhandel, så planen er å vandre rundt med åpne søknader om ikke så altfor lenge. I mellomtiden skal jeg lese og skrive til jeg får krampe i den friske høyrehånda mi!

Reklamer

4 tanker om “Gipsfri og arbeidsledig”

  1. Hurra for at hånda di ikke er brukket! ^^ Og lykke til med jobbjakten. Kan ikke si at jeg misunner deg jobbletingen, men håper du finner noe du trives i til slutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s