hverdag

Slippfest og mitt nye hjem

IMG_7487

IMG_7488

Slippfesten på tirsdag gikk over all forventning. Jeg var veldig nervøs og drakk minst to glass vin for mye, men kvelden ble så fin likevel. Jeg hadde gode venner og familie rundt meg og det hjalp veldig. Det er så godt å vite at jeg har så mange fine mennesker i livet mitt – både de jeg har kjent lenge og de jeg har blitt kjent med i Bø – og at de støtter og tror på meg. Jeg har jo hele tiden visst at jeg ikke er alene, men det føles enda mer sant på kvelder som denne.

IMG_7503

I dag var jeg på Blindern og hentet nøklene til hybelen jeg skal bo i det neste året. Hybelen er en ettromsleilighet på Bjølsen med eget kjøkken og bad. Det skal bli så utrolig deilig å ha eget kjøkken igjen og endelig kunne gå tilbake til å spise mat jeg lager selv, ikke bare mat jeg varmer i mikrobølgeovnen. Jeg er ikke spesielt glad i å lage mat, men jeg har lyst til å bli flinkere. Dessuten har jeg jo som mål å spise minst mulig kjøtt og det blir mye lettere når man lager maten selv. Det jeg synes er aller beste med hybelen er at den er så lys. Vinduene er store og veggene er hvite. Det er en ganske stor forskjell fra de mørke treveggene og bittesmå vinduene jeg hadde i Bø! Jeg både tror og håper at Bjølsen er det perfekte stedet for meg og at jeg skal klare å både skrive og studere her.

IMG_7526

Reklamer

6 tanker om “Slippfest og mitt nye hjem”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s