jeg vet ikke jeg bare tenker

i am mine. before i am ever anyone else’s.

photo-1423420634464-89006b3454a8

Jeg vet ikke hvordan man kurerer hjertesorg, men jeg vet at det går over. Jeg vet at klumpen i halsen i magen i hodet i hjertet til slutt forsvinner og at knutene løser seg opp. Du skal huske det gode og du skal huske det vonde og du skal huske det som ikke var noen av delene. Du skal våkne svett og vill i blikket fordi du drømte frem ansiktet til den du egentlig ikke skal tenke på lenger. Du skal se etter denne personen overalt og håpe både at dere møtes og at dere ikke gjør det. Noen dager skal det slå deg fullstendig i bakken at det er over over over. At det du trodde skulle vare, bare var noe flyktig. Du skal forstå at tiden leger alle sår, men også at tiden er uendelig.

Jeg vet ikke hvordan man setter sammen et hjerte som er knust, men jeg vet at når du har klart det, har hjertet ditt tatt en ny form. En form som verken er bedre eller verre, men noe annet, noe nytt. Du har blitt en annen. Du har overlevd. Du har funnet en ny måte å være på. Fordi du måtte og fordi du kunne. Du har skjønt, så gradvis at du knapt har merket det, at livet ditt er ditt. Du har skjønt at det er deg du skal leve for, ikke en annen.

Sitat: Nayyirah Waheed

Reklamer

4 tanker om “i am mine. before i am ever anyone else’s.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s