hverdag

Her bor jeg

P1120499

P1120518

I denne delen av hybelen har jeg bord, stoler og bokhylle fra ikea. Bokhylla er fylt opp av cirka 60% av bøkene jeg eier. De er selvfølgelig plassert i alfabetisk rekkefølge! På veggen har jeg et turistkart over London, favorittillustrasjonen min av trioen fra Harry Potter og Gryffindor-merke.

P1120516

P1120522

Jeg har ikke akkurat den beste utsikten i verden, men jeg har store vinduer som sørger for at det alltid er lyst! For første gang har jeg dessuten skaffet meg noe annet enn en enkeltseng. Den nye senga mi er en rammemadrass fra ikea på 140x200cm og det er nok i denne kroken med putene mine jeg kommer til å tilbringe aller mest tid. Over hodet mitt har jeg et verdenskart og på den blanke veggen skal jeg etter hvert ha ordveggen min.

P1120512

P1120514

Kjøkkenet er ganske standard og uinteressant, men jeg liker at det er noen åpne hyller. Det blir ekstra koselig når jeg kan ha Mummikoppene og glassene på utstilling. Jeg har nå to kokebøker; Fra boller til burritos fikk jeg på ungdomsskolen og Vegetarkokeboken kjøpte jeg en gang i fjor da jeg bestemte meg for å spise mindre kjøtt. Forhåpentligvis blir jeg flinkere til å lage mat selv det neste året!

P1120535

P1120537

Badet er trangt og litt mørkt, men jeg har forsøkt å gjøre det litt mer fargerikt med et dusjforheng fra ikea. Det er allerede ganske rotete på hyllene mine, oops!

P1120539

Ordveggen skal opp snart snart snart. Foreløpig ligger alle ordene trygt i en mappe, men jeg gleder meg til å få dem opp på veggen igjen etter et år uten.

Hva synes dere?

Reklamer

18 tanker om “Her bor jeg”

  1. Synes du har klart å gjøre en liten hybel veldig koselig! Håper du kommer til å trives der 🙂 likte dusjforhenget! Så fargerikt!

  2. Herregud! SKIKKELIG flashback! Bodde jo på akkurat en sånn en forrige skoleår<3 Jeg hadde senga langs vinsuet, og spisebordet i kroken ved klesskapet. Syns det var ganske koselig å bo der.

  3. Åå, så fint! ❤ Liker å se hvordan andre bor, og misunner litt de som kan innrede sin egen, lille hule. Nå bor jeg i et kollektiv, og det er begrensa hvor mye jeg kan ordne og fikse selv. Men når jeg er ferdig med studiet om et år, da skal jeg vurdere å flytte for meg selv.

  4. Jeg synes du har fått det skikkelig fint! Morsomt med «fra boller til buritos» – det må være den boka flest bruker etter at man er ferdig med skolen?? Jeg har også den på kjøkkenbenken. Er det mye bra oppskrifter i vegetarkokeboken? Vi har også prøvd å ha vegetar 1-2 ganger i uka, men vi trenger litt mer inspirasjon i retter. Blir fort mye av det samme. Håper du vil trives på hybelen din! 🙂

    1. Tusen takk! 🙂 Ja, tror veldig mange har «fra boller til buritos» hjemme, den er jo perfekt for helt enkel matlaging og mange blir jo godt kjent med den gjennom skolekjøkkenet.
      Jeg har ikke prøvd ut så mange av oppskriftene i Vegetarkokeboken enda, men de jeg har prøvd har vært gode og forholdsvis enkle. Det er veldig mye i den jeg har lyst til å prøve meg på etter hvert også. Den har jo alt mulig, fra helt enkle tilbehørsretter til fullverdige middager 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s