boksnakk

Sommerferielesning

I sommer er planen å lese så mye som mulig og jeg har allerede lest sju bøker i løpet av juni. Resten av sommeren skal jeg bruke på å lese bøkene under. Kanskje rekker jeg alle, kanskje bare halvparten. Jeg er generelt ganske dårlig på å planlegge lesingen min, så det kan godt hende jeg plutselig leser noe helt annet også, men akkurat nå er det disse bøkene jeg har aller mest lyst til å lese.

IMG_7866

 • Rebecca av Daphne du Maurier
 • Beckomberga: Ode till min familj av Sara Stridsberg
 • Sommerboken av Tove Jansson
 • Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie
 • Atlaspunkt av Maria Dorothea Schrattenholz
 • Ulveøya av Lajla Rolstad
 • The Art of Asking av Amanda Palmer
 • In Order to Live av Yeonmi Park
 • The Girls av Emma Cline

En engelsk klassiker, fem samtidsromaner, en diktsamling og to biografier. Jeg har valgt bøker jeg er nysgjerrig på og som jeg tror jeg kan få noe ut. Et par av bøkene (spesielt Sommerboken og The Girls) er dessuten veldig «sommerbøker», så de håper jeg på å lese i sola. Nå gleder jeg meg veldig til å lese alle sammen og ikke minst til å fortelle dere om dem etterpå!

Hva leser dere i sommer?

Reklamer

4 tanker om “Sommerferielesning”

 1. Jeg leste Beckomberga og Ulveøya i fjorsommer, tror jeg, og mener å huske at jeg likte begge godt! Jeg har også planer om å få lest Americanah en gang i fremtiden, men jeg tror ikke jeg rekker det i sommer. Sommerboka står også på lista mi, den gleder jeg meg til å lese! Akkurat nå holder jeg på med To tårn av Tolkien og tenker å lese ferdig Ringenes herre før jeg begynner på noe annet. Andre bøker på leselista for sommeren står Wuthering heights av E. Brontë, Mrs. Dalloway av Woolf og His dark materials-trilogien av Pullman. Men vi får se hva det blir til. Dette er bøker jeg har lyst til å få lest, men man vet jo aldri, kan jo hende det føles helt feil eller at man blir distrahert av en annen bok. 😉 God lesing og god helg!

  1. Gleder meg til å lese dem! 🙂 Håper du koser deg med Ringenes Herre, jeg har veldig lyst til å lese dem igjen snart jeg også. Wuthering heights prøvde jeg meg på tidligere i år, men kom ingen vei med den, mulig jeg leste den til feil tid eller så var det rett og slett ikke noe for meg. Mrs Dalloway og His dark materials er begge veldig bra! 🙂 God lesning til deg og!

 2. hei, dette var en fin blogg! jeg leser for øyeblikket «the heart is a lonely hunter». vet ikke hva det neste blir, kanskje strindberg, kanskje roald dahl. vil liksom lese alt på en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s