2 tanker om “Lokale notater”

  1. Det første notatet ditt fra 19. juni, det får meg til å tenke på når jeg var ca 16 og satt på den stasjonære PCen til pappa på loftet og skrev tankene mine i word-dokumenter. Det var én ting som alltid gikk igjen: jeg visste ikke helt hva jeg skulle skrive, og snudde meg til venstre og så ut vinduet, og der fant jeg alltid noe å begynne med. Fjellene i horisonten, nabohuset og det grønne gresset. Men oftest: ledningene mellom stolpene som så ut som tråder i gull når solen skinte på de. Rart, altså, hvordan det har blitt definisjonen inne i meg på hva det vil si å ikke trenge å skrive, når det egentlig dukket opp i en slags skrivesperre i en yngre versjon av meg som så veldig gjerne ville formidle noe, uten å ha så veldig mye å si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s