hverdag, jeg vet ikke jeg bare skriver

Å skrive roman: et forsøk

P1120576

Romanmanuset har ligget urørt i mange måneder. Etter at jeg fikk tilbakemeldinger fra lærere og forfatterklassen, fikk jeg både inspirasjon og prestasjonsangst. Jeg er veldig bestemt på at jeg skal jobbe videre med førsteutkastet og gjøre manuset bedre, men jeg har hatt store problemer med å komme i gang. Nå er planen å lese gjennom det jeg skrev i desember, stryke og revurdere retninger og løsninger, og lese gjennom alle tilbakemeldingene jeg har skrevet ned. Så skal jeg begynne å skrive ordentlig. Forbedre det jeg allerede har skrevet og skrive mye helt på nytt. Heldigvis vet jeg sånn cirka hvilken retning jeg vil gå i, så jeg har ikke helt panikk enda. Det er en stor jobb og jeg blir neppe ferdig i sommer, men jeg skal bli ferdig og forhåpentligvis fornøyd nok til at jeg tør å sende det fra meg.

Reklamer

19 tanker om “Å skrive roman: et forsøk”

  1. Åh. Så spennanes. Har alltid hatt lyst te å skriva bok sjøl, men ferdighetene strekke lissom ikje heilt te 😉

    // Så utrolig gøy å hørra, det gjør oss veldig glad 😀

  2. Oi oi oi, gleder meg til å høre hvordan det går! ^^ Håper du får gitt ut til slutt, da skal jeg løpe til nærmeste bokhandel og kjøpe et eksemplar. Ønsker deg lykke til!

  3. Så utrolig gøy! Jeg begynte selv å skrive på noen noveller i fjor høst. Men nå er det lenge siden jeg har skrevet noe. Må få gjort det snart.

    Skriving er ❤ ❤

    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s