hverdag, reise

Stemningsrapport

P1120728

Været er skiftende. Jeg er nesten ferdig med å lese gjennom førsteutkastet. Har badet og vasket håret i iskaldt vann. Jeg leser mer enn jeg skriver. Skriver mest frittstående setninger. Fanny (hunden) spiser heller pølser enn hundemat (sjokk!). Jeg har to store myggstikk på leggen.

P1120781

P1120782

Klokka fire i natt var jeg ute og så på soloppgangen. På låret har jeg skrevet ‘det e over’, ‘goner’ og ‘like EVER’. Det er minst like enkelt å prokrastinere uten internett som med. Jeg har spist fire markjordbær. Jeg er snart tom for pepsi max.

P1120793

P1120718

I bakgrunnen: den konstante klirringen av kubjeller, fluer som surrer, bier, veps, humler, noen klipper gresset med en gressklipper ved en av nabohyttene, fuglene synger, snakker, vinden river i veggene og gulvet knirker når jeg går over det.

Reklamer

3 tanker om “Stemningsrapport”

    1. Det kan kanskje bli en roman en gang, men foreløpig er det et førsteutkast som skal bli et andreutkast. Jeg sender ikke noe til et forlag før jeg er fornøyd, men håper det ikke blir altfor lenge til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s