foto, jeg vet ikke jeg bare skriver

SELVPORTRETT

P1120809

Jeg visste det ikke. Jeg visste ikke at jeg var en av to og at to er for mange. Jeg visste ikke at når han så på meg så så han også på en annen. Jeg visste ikke at det var mulig å leve to liv uten at noen kunne se det på deg. Jeg visste det ikke, men kanskje burde jeg ha skjønt det.

Jeg ser på meg selv og ser en annen. Ansiktet mitt, kroppen min. Det stemmer ikke overens med den jeg er. Den jeg vil være. Jeg ser på meg selv og ser en som lar seg bli brukt, en som ikke klarer å si nei når det er nødvendig, en som ikke setter grenser, en som lukker øynene.

P1120811

For jeg visste jo at ikke alt var som det skulle. Jeg visste at det fantes uendelig mye usagt. Jeg visste at det måtte være noe mer. Jeg visste at det var mye jeg ikke visste som jeg burde ha visst. Likevel lukket jeg øynene. Jeg lukket øynene og lot det ligge. Jeg lot det ligge fordi jeg håpet at jeg tok feil.

Det eneste jeg vet sikkert nå, er at: I meg bor liv som venter på å bli levd.

Dette er første bidrag til Carolines fotoutfordring.

Reklamer

7 tanker om “SELVPORTRETT”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s