hverdag, reise

Å

P1120945

Å er et tidligere fiskevær i Moskenes i Lofoten, nå er det først og fremst et turiststed. Vi leide det store, hvite huset fremst på bildet og bodde der i fem dager. I løpet av de dagene spiste vi «hjemmebakt» bakst fra det lokale bakeriet, gikk turer i fjellet og langs havet og kjørte rundt i området rundt Å.

P1130007

P1130020

P1130029

Første dagen i Å var det oppholdsvær og vi hadde store planer om å gå tur rundt Å-vannet. Etter å ha gått ganske lenge skjønte vi at det ville ta oss hele dagen å komme seg helt rundt vannet, så vi snudde før vi kom halvveis, men vi gikk likevel i mange nok timer til at vi var støle i kroppen dagen etter.

P1130064

P1130080

P1130117

Bilder kan egentlig ikke rettferdiggjøre hvor vakkert det er. Man klarer ikke å fange størrelsen på ting, avstandene, fargene, det blir bare en avbildning, men det er i alle fall små innblikk i hvordan det ser ut.

Reklamer

3 tanker om “Å”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s