hverdag, lister

Akkurat nå

photo-1435527173128-983b87201f4d

Tenker jeg på:
– Alt det jeg ikke har fått gjort i løpet av sommeren (tekster jeg skulle ha skrevet, bøker jeg skulle ha lest osv.).
– At jeg er mye lettere i hodet nå enn jeg var for bare en måned siden (kjærlighetssorg går over! Hvem hadde trodd det?).
– Om jeg får svar på de to jobbsøknadene jeg har sendt ut.
– At alt går for fort og at jeg egentlig trenger en måned til med sommerferie.

Ser jeg på:
Akutten, Gilmore Girls og Full House (er over gjennomsnittlig nostalgisk for tiden, tydeligvis).

 Leser jeg:
– The Museum of You av Carys Bray
– To Kill a Mockingbird av Harper Lee
– Råta av Siri Pettersen

Planlegger jeg:
– En roman (først og fremst i hodet, men litt på papiret også)
– Studiestart
– Hvordan jeg skal få tid til å gjøre alt jeg vil og må gjøre

Har jeg på meg:
Joggebukse, strikkegenser og fleeceteppe i fanget, vurderer ullsokker.

Hører jeg på:
The 1975. Hører nesten ikke på noe annet for tiden.

Spiser jeg:
Smågodt fra Sverige (takk mamma og pappa!).

Ønsker jeg meg:
Evnen til å konsentrere meg! Hodet mitt er litt overalt for tiden.

Ser jeg frem til:
Rutiner, kanskje? Tror i alle fall jeg trenger litt mer hverdag snart, så kanskje jeg får gjort litt annet enn å ligge i senga og se på serier.

Innlegget er inspirert av Mariell.
Reklamer

8 tanker om “Akkurat nå”

  1. Jeg er heller ikke helt klar for studiestart, heldigvis får jeg noen dager ekstra enn det jeg trodde før studiestart. Hvor ble egentlig sommeren av?? Gleder meg til å få litt mer rutiner da, selv om studielivet kan være ganske ustrukturert til tider.

    1. Det føles som om denne sommeren har vært kortere enn den pleier å være, og det er veldig rart med tanke på at jeg har hatt ferie siden 1. mai… Håper rutiner og struktur kommer på plass for oss begge snart!

    1. Hehe, ja, det stemmer nok! Jeg så hele serien i fjor høst og har begynt på nytt igjen nå, tror jeg kan se den uendelig mange ganger uten å gå lei. Gleder meg veldig til nye episoder!

  2. Yay, Gilmore Girls. Jeg er heldig nok til at jeg bare hadde sett noen episoder her og der før sånn at jeg kan oppleve det skikkelig nå for tiden og jeg har følgelig hatt dilla i hele sommer 🙂 Og jeg elsker å ha stadige gjensyn med Full House selv fordi jeg i grunnen alltid er ganske nostalgisk av meg. Ellers likte jeg dette innlegget, det kan hende jeg låner konseptet hvis jeg skulle være litt fantasiløs på bloggfronten en dag og jeg håper alt går bra med jobbsøknadene og slikt 🙂

    1. Jeg så hele serien sammenhengende for første gang i fjor høst og storkoste meg! Gilmore Girls er en sånn serie man kan se mange ganger uten å bli lei. Det samme gjelder Full House egentlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s