hverdag

En oppdatering

14012867_10157528723945727_1446612149_oDe siste ukene har jeg vært mye stressa og frustrert. Etter at jeg endelig fikk rotet meg til å søke jobb, har jeg bare gått rundt og ventet på å få svar og det å vente er ikke akkurat noe jeg er spesielt god på eller glad i. Heldigvis trengte jeg ikke å vente så lenge. På søndag kom svaret jeg hadde håpet på. Jeg ble tilbudt en jobb! Og i dag sto jeg bak kassa i en bokhandel for første gang! Det var både spennende og skummelt og jeg merker at jeg er veldig spent på fortsettelsen. Jeg vet allerede at dette er en jobb som passer meg veldig bra.

Ellers går ting i livet såpass bra at jeg egentlig bare venter på at noe skal gå galt, men jeg håper at jeg må vente lenge på akkurat det. Jeg vil veldig gjerne at alt bare skal fortsette i denne flyten. Etter et halvt år med altfor mye negativt er det så uendelig deilig å glede seg til å stå opp om morgenen.

Reklamer

10 tanker om “En oppdatering”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s