jeg vet ikke jeg bare skriver

Bare skriv!

Bare skriv! En stemme hvisker meg i øret. Bare skriv skriv skriv skriv skriv. Men jeg skriver ikke. Jeg leser gjennom det jeg har skrevet og finner feil, feil og feil. Jeg skriver om. Omformulerer. Sletter. Redigerer. Endrer rekkefølgen på setningene. Likevel, uansett hvor mye jeg gjør, blir det ikke riktig. Så derfor skriver jeg ikke. Det føles ikke riktig. Og jeg vet at det er helt idiotisk, at den eneste måten jeg kan bli bedre på å skrive, er ved å skrive. Bare skriv. Bare skriv. Jeg har gått på forfatterstudiet og der sa de at, du må skrive, og så skrive litt til, skriv, skriv, skriv. Jeg klarer ikke å skrive, jeg skriver ikke, jeg skriver. Jeg skriver helt til ordene på skjermen er like rotete som ordene i hodet. Og har jeg ikke skrevet alt dette før?

Reklamer

1 tanke om “Bare skriv!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s