hverdag

Når ting faller på plass

p1130689

Livet mitt er litt kaos for tiden. Alt mulig skjer liksom på en gang og jeg har knapt tid til å stoppe opp. Heldigvis er det først og fremst et positivt kaos, selv om ikke alt som har skjedd i det siste er like bra. Alt kan ikke være enkelt og bra hele tiden, men det er godt at noen viktige ting faller på plass. Livet mitt har gått fra å være ganske ensformig og frustrerende, til variert, utfordrende og fint. Jeg smiler og mener det. Jeg er sliten, men først og fremst gladsliten, jeg sovner med en god følelse i kroppen. Det er så utrolig deilig å endelig kunne si at jeg har klart å legge den første halvdelen av dette året bak meg.

p1130690

Det er så lite som skal til for at man skal få det bedre når man ikke har det bra. Kanskje bare én person. Eller kanskje: Å flytte til et nytt sted. Å endelig klare noe man har villet klare lenge. Å finne en rutine som fungerer. Å oppdage en ny bok eller et nytt band eller en ny matrett. Av og til skal det bare én liten ting til for at alt faller litt mer på plass og for at det plutselig skal være enklere å møte det som er vondt og vanskelig. Det som virket håpløst for meg for bare én måned siden, gjør ikke det lenger. Så mye har forandret seg så fort og jeg er så glad for at det har skjedd akkurat nå. Jeg har lært av det vonde og det dumme og jeg kommer forhåpentligvis ikke til å gjøre de samme feilene igjen. Jeg skal heller feile på andre måter og fortsette å lære.

Reklamer

1 tanke om “Når ting faller på plass”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s