hverdag

Livstegn*

p1130737

Det er snart eksamen og jeg tror aldri jeg har vært så dårlig forberedt som jeg er nå. Jeg skriver semesteroppgave om økokritikk mens jeg forsøker å mentalt forberede meg på muntlig eksamen i litteraturteori. Ingen av delene går spesielt bra akkurat nå, men forhåpentligvis ordner det seg likevel. Hvis jeg består tre eksamen før jul, får jeg bachelorgrad i julegave. Det hadde jo vært ganske ok: Å bli ferdig og å kunne skryte av at jeg har en bachelor i nordisk litteratur. Nå må jeg bare finne frem motivasjonen og konsentrasjonen. Jeg vet jo at jeg klarer dette hvis jeg bare fokuserer bittelitt mer, men det er så vanskelig å fokusere når Trump skal bli president og jeg har minst to romaner i hodet jeg egentlig heller vil skrive enn å lese til eksamen.

*Prokrastinering

Reklamer

4 tanker om “Livstegn*”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s