hverdag

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you.”

loagtdedciu-jay-wennington

Nå i desember savner jeg det å være forfatterstudent ekstra mye. For et år siden satt jeg på biblioteket hver dag og bare skrev. Jeg skrev førsteutkastet til en roman – på tre uker. Jeg skrev nesten uten stopp i 7-8 timer hver dag. Jeg var inne i historiene mine. Jeg gjorde det jeg liker aller best å gjøre. Jeg bare skrev. I år leser jeg til eksamen. Side opp og side ned i fag jeg ikke egentlig er så interessert i, men som jeg må ha fordi de er obligatoriske. Jeg savner friheten i å gå på skriveskole og å kunne si at jeg må skrive i dag, jeg har en oppgave til forfatterstudiet. Jeg savner å kunne skrive med god samvittighet. Nå føles det som om jeg kaster bort tiden min hvis jeg skriver historier fremfor å lese pensum. Romanmanuset jeg skrev i fjor har ligget og pustet meg i nakken siden i sommer. Jeg har nesten ikke rørt det. Men snart, veldig snart, skal jeg finne tid. Jeg skal skrive igjen. På ordentlig.

(Tittelsitat: Maya Angelou)

Reklamer

5 tanker om ““There is no greater agony than bearing an untold story inside you.””

  1. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er å måtte bytte ut en slik hverdag. Men det høres fantastisk ut. Tenk om en kunne leve av det? Lykke til med alle eksamener, og kos deg masse når du er ferdig!

  2. Ikke en god følelse å ha et prosjekt du brenner for og som du vet du burde jobbet med, glad jeg ikke er alene om det. Håper du får jobbet mer med romanen din fremover, og lykke til!

    1. Takk! Det er virkelig frustrerende å måtte la noe sånt ligge fordi man må prioritere andre ting. Heldigvis går ikke slike prosjekter noe sted, så man kan alltid komme tilbake til dem når man har tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s