jeg vet ikke jeg bare tenker

god natt

jeg sitter helt helt stille i et forsøk på å bli truffet av inspirasjon til å skrive. jeg burde sove, la hodet og kroppen samle energi til morgendagen, til en ny uke. jeg trenger å sove. jeg sover ikke. jeg sitter her. fingrene på tasteturet, blikket på skjermen. jeg har sittet her før, skrevet dette før. gjenta gjenta, kan vi gjøre dette litt tydeligere. inspirasjon finnes ikke, man må bare gjøre. det er det de sier. og nå gjør jeg. jeg skriver uten å tenke. skriver skriver skriver skriver. skriv det samme ordet igjen og igjen og igjen til et nytt dukker opp. det er det som er automatskrift, friskrift. bare skriv. fyll skjermen med ord, de trenger ikke å ha en sammenheng, trenger ikke å gi mening, du trenger bare ordene, ordene og fingrene i bevegelse, finn dem frem og bruk dem, skriv skriv skriv skriv, det finnes noe jeg vil si mellom alle ordene jeg ikke trenger, alt er alltid noe mer, det ligger alltid noe bak, finnes alltid en undertekst, en baktanke. skriv skriv skriv. finn et sted du kan begynne og fortsett, begynn i midten, begynn med slutten, bare skriv ordene som faller deg inn. skriv og gjør og vær og lev. vi er er mellomrommene mellom ordene, skjønner du det? vi er det som ikke blir sagt. det er vi som er underteksten. skjønner du? vi finnes i det som ikke blir sagt. skrevet. vi finnes i det som ikke blir skrevet. vi finnes mellom alt. vi finnes. ordene finnes. denne teksten finnes. disse ordene finnes. vi finnes. (tror jeg)

Reklamer

1 tanke om “god natt”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s