hverdag

Hvem er du?

kimon-maritz-193428.jpg

I løpet av den siste tiden har flere og flere av dere klikket innom denne bloggen og jeg er så nysgjerrig på hvem dere er. Noen av dere kjenner jeg – enten «i virkeligheten» eller gjennom blogger og sosiale medier eller begge deler – andre er ukjente. Så, nye og gamle, jeg blir kjempeglad hvis dere vil si hei og svare på ett eller flere av spørsmålene under!

Hva heter du?
Hvor gammel er du?
Hvor kommer du fra?
Hva gjør du?
Hva heter favorittboka di?

Reklamer

27 tanker om “Hvem er du?”

 1. Jeg heter Nann Karin, er ung/gammel og bor i Moss. Jeg er spesialpedagog og arbeider på en videregående skole. Favorittboka mi er Balansekunst.

  Ha en glad dag 🙂

 2. Hei! Jeg heter Marthe Charlotte, blir snart 22 og kommer fra Kragerø – perlen blant kystbyene. Gjør ikke noe fast i hverdagen, da jeg hverken jobber eller studerer – men jeg liker godt å bruke tiden min på fotografering, lese litt bøker, skrive ulike tekster (mye dikt og korte tekster, samt dagbok), lage vegansk mat og bruke tid sammen med pelsbarnet mitt (hunden min Mira).

  Favorittbok er utrolig vanskelig, for det finnes mange gode bøker der ute. Men jeg liker veldig godt «Fuglane» av Tarjei Vesaas, «Knapp nok» av Helene Larsen, «Den niende innsikt» av James Redfield og en mengde diktbøker. Har også veldig sansen for Helle Helles enkle bøker med mye mellom linjene. Egentlig ikke helt min type bøker tror jeg, men hun lever på en så god og særegen måte. Det er lite ytre handling i bøkene, men foregår mye i personene følelsesliv og ikke minst innenfor husets fire vegger.

  Gleder meg til å følge bloggen din videre. Ønsker deg en fin kveld!

  1. Hei Marthe! Så spennende at du skriver! Jeg blir alltid så imponert av folk som skriver dikt, kunne ønske jeg også fikk til det 🙂 Og takk for gode boktips! Fuglane har jeg lest, det er absolutt en god bok, de andre har jeg ikke lest, men de høres spennende ut. Helle Helle har jeg et litt ambivalent forhold til, hun skriver jo godt og får frem mye bra, men synes ikke alle bøkene hennes fenger like mye. Jeg likte «Ned til hundene», men klarte ikke å komme meg gjennom «Forestillingen om et ukomplisert liv med en mann». Mulig det har like mye med timing som bokas kvalitet å gjøre egentlig.

 3. Hva heter du? Linn
  Hvor gammel er du? 30
  Hvor kommer du fra? Groruddalen, Oslo
  Hva gjør du? Jobber i forlag, ser på TV-serier, klapper katter, spiller Pokemon Go!
  Hva heter favorittboka di? Nordkraft av Jakob Ejersbo – den er fantastisk!

  1. Hei Linn! 🙂 Så gøy å høre at det finnes flere som fortsatt spiller Pokemon Go! Nordkraft har jeg ikke lest, men skriver den absolutt opp på leselista mi nå 🙂

 4. Hei, jeg heter Elise er 22 år gammel jente som er født, oppvokst og student i Bergen. Favorittboken min er Gymnaslærer Pedersens beretning om den store politiske vekkelse som har hjemsøkt vårt land av Dag Solstad (verdens lengste tittel haha)
  🙂

 5. Liridona (25), fra Gjøvik (men _egentlig_ Kosovo), jobber som lærer og er redaktør i VOKS. Umulig å velge bare én, men enten Sula av Toni Morrison, Beatles av Lars Saabye Christensen eller Napoli-serien til Ferrante.

  1. Hei Liridona! Dere i VOKS gjør så mye bra, jeg er så spent på å lese utgivelsene deres 🙂 Sula har jeg veldig lyst til å lese, tror jeg må få gjort det snart!

 6. Hva heter du? Gitte
  Hvor gammel er du? 25! (Kan man si 91-er?)
  Hvor kommer du fra? Tja. Har i hovedsak bodd på Østlandet, men kommer fra Fauske. Og gikk deler av barneskolen i California.
  Hva gjør du? Skriver masteroppgave om stråling, og trener opp hofta mi etter operasjon. Satser mot OL i Tokyo 2020 (karate)
  Hva heter favorittboka di? Er faktisk skikkelig dårlig til å velge, men Harry Potter-serien, «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?» og Murakami-bøker (1Q84 og Wind-Up Bird Chronicle) har vært fine opplevelser.

  1. Hei Gitte! 🙂 Så spennende med OL 🙂 Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? og Harry Potter er også på toppen av min favorittliste, Murakami har jeg et litt mer anstrengt forhold til, men jeg liker blant annet Norwegian Wood godt 🙂

 7. Hva heter du? Maja
  Hvor gammel er du? 21 going on 22
  Hvor kommer du fra? ehhh… nei si det. Jeg har flyttet så mye i løpet av livet, men har bodd mest på Hamar. Nå bor jeg i Oslo.
  Hva gjør du? Jobber og prokastinerer.
  Hva heter favorittboka di? Perks Of Being A Wallflower. Gråter alltid.

  1. Hei Maja! 🙂 Perks Of Being A Wallflower er en sånn bok jeg liker bedre og bedre jo mer jeg har fått den på avstand. Jeg likte den ikke så godt da jeg leste den, men har tenkt mye på den i ettertid. Tror kanskje jeg må lese den igjen og se hva jeg synes nå 🙂

 8. Kristine, 25 år, fra Bjugn
  Jeg skriver master i Europastudier og leser først og fremst en hel del faglitteratur, men innimellom leser jeg annet òg, og da er det så fint å komme innom her for tips! Favorittboka mi akkurat nå er Bli hvis du kan, reis hvis du må, fordi det er den boka som gjorde sterkest inntrykk på meg sist, men hvis jeg måtte lese den samme boka om igjen resten av livet, tror jeg det ville blitt ei av bøkene i Narnia-serien. Blir så glad av dem.

  1. Hei Kristine! 🙂 «Bli hvis du kan, reis hvis du må» er en så utrolig sterk roman, jeg liker også den veldig godt 🙂 Jeg har faktisk ikke lest alle Narnia-bøkene, tror jeg må få gjort det 🙂

 9. Hva heter du? Karoline
  Hvor gammel er du? 31, men mentalt føler jeg meg mye yngre
  Hvor kommer du fra? Stovner i Oslo
  Hva gjør du? Fikk en frilansjobb som tekstforfatter i fjor, men har ikke fått noen nye oppdrag på månedsvis. Derfor søker jeg jobber, er med på et temmelig grundig jobbkurs og når jeg har fritid så leser jeg masse, skriver, tegner og fargelegger, tenker på musikaler veldig mye og er ellers glad i Nintendo, internett, tekopper, kafékos og lyktestolper. Jeg ønsker å jobe i bokhandel, bli forfatter, oversette og skrive musikaler, jobbe som billettselger eller publikumsvert på et teater og fra og med i dag å være lamplighter selv om det yrket ikke egentlig finnes lenger. Ideelt sett kunne jeg gjort alt sammen samtidig siden jeg liker å ha mye å drive med.
  Hva heter favorittboka di? Brøkdelen av helheten av Steve Toltz. Favorittforfattere er J.K. Rowling, André Bjerke, A. S. King og Fredrik Backman bare for å nevne noen 🙂

  1. Hei Karoline! Håper du får du får deg en jobb du trives i etter hvert, bokhandel er et veldig bra sted å jobbe! 🙂 Gleder meg til å lese bøkene dine en dag!
   «Brøkdelen av helheten» har jeg ikke hørt om, men den skal jeg definitivt sjekke ut 🙂

 10. Hei! 🙂 Jeg heter Anniken er 24 år, kommer fra Oslo, men bor i Bergen. For tiden forsøker jeg å komme meg gjennom filosofi studier, mens jeg fotograferer, blogger og spiller innebandy på fritida.
  Jeg har for øyeblikket ingen favorittbok, men min favoritt bokserie er The Sookie Stackhouse Novels (bøkene bak tvserien True Blood) 🙂

  Håper du får en fin dag! 🙂

 11. Hva heter du? Milla
  Hvor gammel er du? 35
  Hvor kommer du fra? Haugesund
  Hva gjør du? Sykemeldt
  Hva heter favorittboka di? Paul Hoffmans trilogi om Cale (Left Hand of God, Last Four Things og The Beating of His Wings)

  GOD Kvinnedag!

 12. Hva heter du? Miriam
  Hvor gammel er du? 27
  Hvor kommer du fra? Oslo
  Hva gjør du? Jobbsøker, er journalist og har jobbet på bibliotek
  Hva heter favorittboka di? Jeg tror faktisk en av de beste bøkene jeg har lest er Rastløs av Kenneth Moe. Den traff så veldig. Ellers liker jeg alt jeg har lest fra Flamme Forlag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s