lister

Akkurat nå

P1130984

Tenker jeg på:
– At jeg egentlig burde skrive jobbsøknader, ikke blogginnlegg.
– Pensumhaugen jeg har ignorert lenge og kommer til å fortsette å ignorere.
– Romanen jeg skriver på.
– At jeg er heldig som har det så bra som jeg har det akkurat nå.

Ser jeg på:
Egentlig ikke noe spesielt, men litt Modern Family og litt Grey’s Anatomy. Har lyst til å se 13 Reasons Why, Riverdale og den nye sesongen av Love, men det er litt ork å begynne på en ny serie akkurat nå. Jeg vil nemlig mye heller lese.

Leser jeg:
Senteret av Victoria Durnak, Ein gong var dei ulvar av Therese Tungen og Harry Potter and the Goblet of Fire av J. K. Rowling.

Har jeg på meg:
Joggebukse og t-skjorte.

Hører jeg på:
Vårlista mi på Spotify. Den vokser litt for hver dag som går. (Kom gjerne med noen gode vårmusikkforslag!)

Spiser jeg:
Knekkebrød med gulost. Også smugspiser jeg litt påskesjokolade.

Ønsker jeg meg:
Ordentlig ro i kroppen. Jeg sliter med å konsentrere meg om én ting av gangen, gjør heller mange ting samtidig og det blir bare rot.

Ser jeg frem til:
Sommer, varmt vær og å kanskje reise til noen nye steder.

Liste funnet her.

Reklamer

12 tanker om “Akkurat nå”

  1. Når du evt. føler for å ta tak i jobbsøknadene: Anbefaler deg å ta en tur innom Karrieresenteret i Oslo hvis du har mulighet. Mye god hjelp å få! Kjenner meg igjen i det å være glad og rastløs og rotete – heldigvis blir jeg bare bedre og bedre på å være produktiv samtidig som jeg er glad. Jeg vil bare se serier – finner ikke ro til å lese bøker (men jobber med saken).

  2. Fint innlegg, tror kanskje jeg låner denne lista hvis det er greit. Anbefaler «A quiet kind of thunder» som jeg leser for øyeblikket, det er en veldig fin ungdomsbok 🙂 Lykke til med skriving på både jobbsøknader (driver med det selv uten mye hell) og romanen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s