jeg vet ikke jeg bare tenker

Fraværende

18452140_10158904433575727_1297422411_o

Jeg skriver det jeg håper er min siste semesteroppgave noensinne. Både konsentrasjonen og motivasjonen er fraværende og det går sakte fremover. Jeg skriver om litteraturkritikk og det er rart hvor vanskelig det er å skrive om noe som egentlig interesserer meg veldig. Jeg tror jeg har fått hele akademia langt opp i halsen. Det føles så meningsløst å bruke så mye tid på en oppgave som skal leses av én, kanskje to, når det jeg vil er å skrive noe som skal leses av mange.

18516829_10158925642665727_1954593400_o

Det er under en måned til jeg er ferdig, til jeg kan puste ut. Kanskje er jeg da ferdig med studiene for alltid. Kanskje begynner «det ordentlige livet» 9. juni. Kanskje får jeg en av de jobbene jeg ønsker meg. Kanskje ikke. Det eneste jeg vet helt sikkert, er at mye kommer til å endre seg fremover. Jeg er både spent og nervøs og hele kroppen er full av følelsen: Hva nå?

Reklamer

2 tanker om “Fraværende”

  1. Masse lykke til med innspurten og jobbsøkingen! Kjenner meg igjen i det å være litt lei, men heldigvis ikke så lenge til sommerferie nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s