jeg vet ikke jeg bare tenker

God sommer

19893770_10159255163825727_233507492_o

Det blir litt stille. Det er sommer. Jeg skal flytte. Jeg tenker på å skrive jobbsøknader. Jeg skriver jobbsøknader. Jeg tenker på bloggen, på hva jeg vil, hva jeg kan, hva jeg skal. Jeg blogger ikke.

Det er så mye jeg vil få til, men selvtilliten svikter. Går Dette Bra?

Jeg har ikke skrevet på flere uker. Jeg har spilt Sims (selv der går det bare middels). Jeg har lest noen bøker. Jeg har sett på trylling og spilt kort. Jeg har spist kake.

Jeg vil: blogge mer, blogge bedre.

Jeg vil: skrive mer, skrive bedre.

Jeg vil: utvikle meg.

Jeg vil: spise jordbær.

Når skal jeg slutte å klage og begynne Å Gjøre Ting?

Ja, jeg sitter i sofaen og ser på Kakekrigen. Nei, jeg har ikke kledd på meg enda. Snart skal jeg reise meg. Snart skal jeg pakke bøker ned i pappesker. Igjen. Snart skal jeg. Slutte å skrive ufullstendige setninger.

I sommer kommer jeg nok til å være mer på Snapchat og Instagram enn her. Sees vi der?

Reklamer

2 tanker om “God sommer”

  1. Jeg finner en trøst i at du også ikke får helt til. Jeg klarer ikke fullføre et forbanna blogginnlegg en gang, jeg orker ikke legge ut et bilde på Instagram, leiligheten er fullstendig kaos og jeg har ikke ryddet opp etter frokosten i forigårs. Middag orket jeg ikke lage en gang. Hvorfor bringer sommeren med seg en sånn vanvittig giddalaushet?? Det er jo nå jeg har TID, tid til å være kreativ og få gjort ting. Men i stede sover jeg til 12, ligger i senga hele dagen og scroller gjennom Facebook, også er jeg fornøyd hvis jeg kommer meg ut av døra i løpet av dagen. For å gå på butikken eller noe sånt.. Jeg satser på at det går over snart. Noen ganger må man bare slappe litt av også, liksom. Man kan ikke alltid være full av motivasjon og kreativitet. Noen ganger må man spille Sims og ligge i senga litt, så går det over etter hvert. God sommer, og lykke til ❤

    1. Ja! Alt dette. Det er plutselig så mye mer sannsynlig at jeg blir sittende å gjøre ingenting enn at jeg faktisk gjør noe, men tenker at det får være greit. Sommeren er kort og det må være lov å slappe av. God sommer til deg også ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s